Kia Venga

LX 1.6 MPI, 126 LE

4 449 000 Ft

Kia Venga 1.6 MPI, 126 LE

Kia Venga

1.6 MPI, 126 LE

4 449 000 Ft
Kia Venga 1.6 MPI, 126 LE
Motorok

Motorok

Felszereltség

Felszereltség

Karosszéria

Karosszéria

Extrák

Extrák

Számoljon velünk!

Autólízing kalkulátor

A kalkulátor segítségével Ön egyszerűen kiszámolhatja a megvásárlásra kiválasztott autó árának havi törlesztőrészletét.

Hogyan veszem fel?
Önerő:
Finanszírozás:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Futamidő:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Casco:

Kérjen ajánlatot!

 1. Elismerem, hogy az MKB-Euroleasing Csoport (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., Retail Prod Zrt., Euroleasing Kft.) mint közös adatkezelőknek (továbbiakban: Adatkezelők) a Személyes Adataim felhasználásáról szóló Adatvédelmi Tájékoztatóját megismertem, megértettem, és azok tartalmát teljes mértékben elfogadtam. *
 2. Hozzájárulok, hogy a regisztráció során megadott személyes adataimat (név, e-mail, telefonszám), valamint az Adatkezelők által üzemeltetett weboldalakon található finanszírozási kalkulátorok segítségével készített finanszírozási kalkulációk adatait az Adatkezelők személyre szabott finanszírozási ajánlataik elkészítéséhez, megküldéséhez hozzájárulásom visszavonásáig kezeljék, és ajánlataikkal az alábbi módokon megkeressenek: *
 • Teljes vételár
 • Önerő
 • Teljes havi törlesztőrészlet
 • Finanszírozott összeg
 • THM
 • Ügyleti kamat
 • Futamidő
 • Összes törlesztő

Online előminősítő

Használja előminősítő kalkulátorunkat és számoljon ki egy előzetes hitelbírálatot.


Kérdése van a lízinggel kapcsolatban?

06 (80) 326-842

 

További modellek

Kia Venga LX 1.6 MPI, 126 LE

Ki mondta, hogy nem lehetsz stílusos és gyakorlatias egyszerre? Európai design, határozott fellépés, feszes vonalak és merész szögek adják a Kia Venga különleges megjelenését. Ezt gondos odafigyelés teszi teljessé, biztosítva, hogy a funkcionalitás soha ne állhasson a feltűnő külső útjába.

Technológia

A navigáció új szintje


Utazás közben senkinek sincs szüksége bonyodalmakra. Ön és utasai is imádni fogják az audiorendszer könnyű kezelhetőségét. A navigációs rendszer mellett minden funkció - beleértve a hangrendszert is - felhasználóbarát érintőképernyővel kezelhető.


Aktív vezetéstámogató technológia


Jobb kezelhetőséget szeretne? A Kia Vengát blokkolásgátló fékrendszerrel (ABS), a vészfékrásegítővel (BAS), a menetstabilizálóval (ESC), a visszagurulás-gátlóval (HAC), és a járműstabilitás vezérléssel (VSM) is felszereltük. Ráadásul teljesen független első és hátsó felfüggesztéssel rendelkezik.


Kapcsolódás


Maradjon kapcsolatban útközben is a csúcsminőségű, hathangszórós audio rendszer segítségével. Minden Vengában található RDS rádió és USB aljzatok MP3 lejátszóhoz és iPodhoz. Ezen felül Bluetooth®-szal is felszereltük, ami kéz nélküli telefonálást és zenelejátszást tesz lehetővé.

Komfort

Tágas utastér


A Kia Venga magas tetővonalának és hosszú tengelytávjának köszönhetően mindenki számára elegendő fej- és lábteret biztosít. Irány az országút és ossza meg az élményt másokkal is!


Ergonómia az utastérben


A Venga új világot nyit meg Ön előtt. Minden kezelőszerv könnyen elérhető és logikus elrendezésű a nagyobb biztonság érdekében. Az első üléseket a deréktámasz, a hátsókat pedig a hatalmas fej- és lábtér teszi még kényelmesebbé.


Csomagtér


Elegendő hely minden kalandhoz. A kétszintű csomagtartóval 570 literesre növelhető a raktér, de szükség esetén akár 1486 literre tovább bővíthető.


Panoráma napfénytető


Határ a csillagos ég. A panorámatető új távlatokat nyit Ön előtt, mely lehetővé teszi, hogy teljes perspektívájában csodálja a tájat, miközben továbbra is védve marad az időjárás viszontagságaival szemben.


Fűtött kormánykerék


A legfontosabb funkciókat, mint például a hangerőszabályzó, a tempomat, és a fedélzeti számítógép vezérlője mind könnyen elérhető távolságban helyeztünk el a kormánykeréken. Mert tudjuk, hogy nincs annál rosszabb, mint amikor megzavarják vezetés közben.


Intelligens kulcs és indítás gombbal


Indulás! Az Intelligens kulccsal könnyedén nyithatja autóját, a start/stop gombbal pedig mindössze egy gombnyomással beindítható és leállítható a motor.

Design

Külső formaterv

A Kia Venga a hűtőrácstól kezdve az óriási, körbefutó fényszórókon és merész hátsó lámpákon át egészen a dinamikus, ékalakú hátsó részig bővelkedik a kifinomult részletekben.


Belső tér

A Venga nem szab gátat egyéniségének. A kifinomult és tágas utastérhez különböző színű, kialakítású és kárpitú ülések, valamint választható króm elemek és egy új, stílusosan kialakított középkonzol között válogathat.


7 év garancia

Bízunk a Kiában

Piacvezető 7 év garanciánkkal mutatjuk meg az autóinkba vetett bizalmat. Annak a megnyugtató tudatát kínáljuk, hogy ha bármi történne, mi helyre hozzuk (Kia 7 éves / 150 000 kilométeres újautó-garancia). Amennyiben megválna autójától, magasabb viszonteladási értéket jelent: a garancia átruházható az új tulajdonosra.


Garancia érvényessége

A hivatalos Kia márkakereskedőtől, normál használatra vásárolt autók 7 év garanciában részesülnek.


7 év, 7 előny

A 7 év garanciával rendelkező Kia számos előnnyel jár:

- Legmagasabb minőség

- Autója jó kezekben van

- Átruházhatóság

- Az alkatrészekre és a munkadíjakra is 

kiterjed

- Érvényesség egész Európában

Műszaki adatok

Teljes hossz 4075 mm

Teljes magasság (tetősín nélkül) 1600 mm

Teljes szélesség (külső tükrök nélkül) 1765 mm

Tengelytáv 2615 mm


Csomagtér kapacitás (hátsó ülések előrehajtva) 440 (1486) l

Üzemanyagtank 50 l


Vegyes üzemanyag-fogyasztás 4,2 - 6,5 l/100 km 

Vegyes CO2 kibocsátás 110 - 150 g/km

Műszaki adatok

Biztonság

Fékezés és stabilitás


A Venga megóvja Önt. A blokkolásgátló fékrendszer (ABS), a vészfékrásegítő (BAS), a jármű stabiltiás vezérlő (VSM), valamint a menetstabilizáló elektronika (ESC) mind jobb fékezést és stabilitást biztosít vészhelyzetben, míg a visszagurulás-gátló (HAC) akkor segít, ha meredek lejtőn kell elindulnia.


Teljeskörű védelem


A Vengát minden szükséges eszközzel felszereltünk Ön és utasai biztonsága érdekében. A merev karosszéria, a gondosan létrehozott gyűrődőzónák és a hat légzsák teljes védelmet nyújt. Ráfutásos ütközés esetén az első ülések aktív fejtámlái csökkentik a fejsérülés kockázatát.

Biztonság

Milyen pénzügyi konstrukciót válasszon?

Hogyan működik?

Zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban a lízingbeadó (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.) megvásárolja a kiválasztott gépjárművet, majd egy határozott időtartamra, díjfizetés ellenében a lízingbevevő használatába adja azt és minden tulajdonhoz kapcsolódó jogot rá engedményez. A futamidő alatt a járművet a lízingbevevő szerepelteti a könyveiben, és számolja el az értékcsökkenést.

A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a lízingbevevő üzembentartóként kerül bejegyzésre. A futamidő végén az utolsó lízingdíj megfizetése után a gépjármű automatikusan a lízingbevevő tulajdonába kerül.

Konstrukció jellemzői

 • Ügyfelek: magánszemélyek, társas vállalkozások és egyéni vállalkozók
 • Finanszírozható eszköz: személy-és kishaszongépjármű, motorkerékpár
 • Gépjármű kora: új és használt gépjármű
 • Futamidő: 12-96 hónap
 • Devizanem: forint
 • Kamatozás: változó vagy fix (rögzített)

Előnyök

 • A vállalkozás a beruházást külső forrással tudja megoldani
 • Kis-, és középvállalkozások a fizetett kamat 100%-át levonhatják a társasági adójukból
 • A lízingdíjak kamatrésze és az értékcsökkenés a számviteli törvény szerint költségként elszámolhatók
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására

Hogyan működik?
Költségkímélő megoldás ÁFA visszaigénylési lehetőséggel

A lízingbeadó (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.) - a lízingbevevő által kiválasztott – gépjárművet azzal a céllal vásárolja meg, hogy azt meghatározott időre az ügyfél, mint lízingbevevő használatába adja. A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a lízingbevevő üzembentartóként kerül bejegyzésre.

A futamidő végén a lízingbevevő vételi opcióval vagy vevőkijelölési joggal rendelkezik, azaz egy előre meghatározott maradványértéken megvásárolhatja a gépjárművet vagy megnevezheti azt a harmadik felet, aki a lízingbeadótól közvetlenül megvásárolhatja azt. Mindkét esetben a futamidő végén az utolsó lízingdíj valamint a maradványérték megfizetése után kerülhet a lízingbevevő vagy az általa kijelölt harmadik fél birtokába a gépjármű.

Konstrukció jellemzői

 • Ügyfelek: magánszemélyek, társas vállalkozások és egyéni vállalkozók
 • Finanszírozható eszköz: személygépjármű
 • Futamidő: 24 – 84 hónap
 • Devizanem: forint
 • Kamatozás: változó vagy fix (rögzített)
 • Új és teljes ÁFA-s használt személygépjárművekhez egyaránt igénybe vehető.
 • A lízingdíjak ÁFA tartalma az üzleti használat arányában vonható le. *

* 2019. január 1-től útnyilvántartás nélkül is levonható az ÁFA 50%-a. Ezzel jelentős adminisztrációs tehertől szabadulnak a vállalkozások!

Előnyei:

 • Amennyiben a gépjárművet az ügyfél vállalkozása üzleti céljaira lízingeli, úgy a lízingdíjak tőkerészre eső ÁFA tartalma jogszabályban meghatározott feltételekkel visszaigényelhető.
 • A lízingdíj kamatrésze költségként elszámolható.
 • A beszerzési ár ÁFA tartalma nem része a lízingtőkének, így a kamatszámítás alapjának sem, ezért a futamidő alatt fizetendő kamat kevesebb, mint zártvégű pénzügyi lízing esetén.
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására.
 • A futamidő végén, mivel vásárlási kötelezettség nincs, az ügyfélnek lehetősége van a gyors és rugalmas autócserére.
 • A futamidő végén az ügyfelet vételi- és vevőkijelölési jog illeti meg, így a vállalati személyautó-flotta gyorsan és rugalmasan megújítható.

Pénzügyi tanácsadók

Az MKB-Euroleasing személyes pénzügyi tanácsadói várják kérdéseiket a nyílt-, illetve zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióval kapcsolatban. Munkatársaink segítenek kialakítani az Önnek leginkább megfelelő finanszírozási formát.

Ingyenesen hívható számunk:

06 (80) 326-842

Forgalmazó kereskedések

Kereskedés neve Cím
Adatok betöltése..

Kérjük, válasszon a térképről telephelyet!

Kia - The Power to Surprise