Kia Optima

LX 2.0 CVVL 163 LE

7 299 000 Ft

Kia Optima 2.0 CVVL 163 LE

Kia Optima

2.0 CVVL 163 LE

7 299 000 Ft
Kia Optima 2.0 CVVL 163 LE
Motorok

Motorok

Felszereltség

Felszereltség

Karosszéria

Karosszéria

Extrák

Extrák

Számoljon velünk!

Autólízing kalkulátor

A kalkulátor segítségével Ön egyszerűen kiszámolhatja a megvásárlásra kiválasztott autó árának havi törlesztőrészletét.

Hogyan veszem fel?
Önerő:
Finanszírozás:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Futamidő:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Casco:

Kérjen ajánlatot!

 1. Elismerem, hogy az MKB-Euroleasing Csoport (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., Retail Prod Zrt., Euroleasing Kft.) mint közös adatkezelőknek (továbbiakban: Adatkezelők) a Személyes Adataim felhasználásáról szóló Adatvédelmi Tájékoztatóját megismertem, megértettem, és azok tartalmát teljes mértékben elfogadtam. *
 2. Hozzájárulok, hogy a regisztráció során megadott személyes adataimat (név, e-mail, telefonszám), valamint az Adatkezelők által üzemeltetett weboldalakon található finanszírozási kalkulátorok segítségével készített finanszírozási kalkulációk adatait az Adatkezelők személyre szabott finanszírozási ajánlataik elkészítéséhez, megküldéséhez hozzájárulásom visszavonásáig kezeljék, és ajánlataikkal az alábbi módokon megkeressenek: *
 • Teljes vételár
 • Önerő
 • Teljes havi törlesztőrészlet
 • Finanszírozott összeg
 • THM
 • Ügyleti kamat
 • Futamidő
 • Összes törlesztő

Online előminősítő

Használja előminősítő kalkulátorunkat és számoljon ki egy előzetes hitelbírálatot.


Kérdése van a lízinggel kapcsolatban?

06 (80) 326-842

 

További modellek

Kia Optima SW LX, 2.0 CVVL 163 LE

Kifinomult formavilága és magabiztos kiállása teszi karakteressé a vadonatúj Kia Optimát. Nézze meg közelebbről; a nagyobb tengelytáv még jobb stabilitást, vezethetőséget, kényelmet és helykínálatot jelent. A jellegzetes Kia hűtőmaszk semmihez sem fogható stílust kölcsönöz a modellnek. A merész megjelenést a látványos rajzolatú fényszórók, valamint a légbeömlőket és ablakokat díszítő, szemkápráztató króm részletek teszik teljessé.

Variálható beltér - középpontban a vezető

Csúcsminőségű alapanyagok

Az Optima SW-ben finom tapintású anyagok és jó minőségű bőr ülések fokozzák kényelmét.

A tágas, csendes utastér színválasztéka és formavilága is a luxus érzetét kelti, a hátsó utastér sötétített ablaküvegei pedig óvják utasait és csomagjait az erős napsugaraktól.


Variálható csomagtér


A vadontaúj Kia Optima SW 552 literes csomagterével gyerekjáték a csomagok szállítása.

A csomagsínek felnyitásával rögzítheti a csomagokat, a biztonsági elválasztó hálóval pedig még biztonságosabbá teheti a tárolást.A 40:20:40 arányban osztott hátsó ülések pedig egy érintéssel síkba dönthetőek a még nagyobb csomagtér érdekében.


Tágas csomagtér

Ha túl sok holmija van, az új Optima SW-ben bőven talál helyet. A lehajtott hátsó ülésekkel akár 1,686 literes csomagtér mellett, a padló alatt is praktikus rekeszeket talál.

A felszereltségnek pedig egy 12V konnektor és egy kivehető csomagtér lámpa is része.


A kényelem maximuma


Az Optima SW fűthető és hűthető ülésében kényelembe helyezheti magát.

Akár az egy- vagy két tónusú belteret, akár a szövet vagy  bőr kárpitot kedveli jobban, a döntés az Öné.

A maximális kényelem pedig akkor is jár, ha tele van a keze! Az Intelligens Csomagtérajtó automatikusan működésbe lép, amint érzékeli az Intelligens Kulcsot.

Technológia és biztonság

DRIVE WiSE

Fedezze fel a DRIVE WISE technológiákat, a Kia vezetéstámogató technológiáinak jövőjét.

Innovációk, melyek szemmel tartják a veszélyt és biztonságosabbá teszik a vezetést. Ha kevesebb dolog miatt kell aggódnia, a vezetés valóban az élményről szólhat.


Segítség a parkolásban

Az Intelligens Parkolássegítő Rendszer (SPAS) szenzorokkal ismeri fel a megfelelő méretű parkolóhelyet, ahova szükség esetén be is parkol. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy szabályozza a sebességet és kezelje a pedálokat. A kijelzőre tekintve pedig a 360 fokos kamerának köszönhetően láthatja, mi történik az autója körül.


Autonóm vészfékrendszer (AEB)

Az Autonóm Vészfékrendszer veszély esetén automatikus fékezéssel segít a baleset elkerülésében, vagy mérséklésében, ha emberi reakciót nem észlel.

Az autó első lökhárítójára szerelt radar és a szélvédőre rögzített kamera együttesen figyeli többek között az olyan potenciális veszélyeket, mint a gyalogosok és más autók.


Vezetőtámogatás

A Sávtartó Asszisztens (LKAS) speciális jelzésekkel figyelmezteti, és korrigálja is az Optima SW haladását, amennyiben autója jelzés nélkül kezd letérni sávjából. A műszerfalon a Sebességkorlátozást kijelző rendszer (SLIF) pedig jelzi a sebességkorlátozásokat.


Holttérfigyelő rendszer (BSD)

Ha egy autó belép a holtterébe, a rendszer figyelmezteti Önt, ezzel elkerülve a baleseteket.

A Hátsó keresztirányú forgalom felügyelet (RCTA) pedig figyeli a hátsó forgalmat, amikor parkolóhelyéről kitolat.


Adaptív tempomat (ASCC)

A vadonatúj Kia Optima SW Intelligens sebességtartó automatikája (ASCC) még kényelmesebbé teszi a vezetést. A rendszer a sebességét módosítva állandó követési távolságot tart az előtte haladó jármű mögött.


Passzív biztonság

A vadonatúj Optima SW-t széleskörű passzív biztonsági funkcióval láttuk el. Ütközés esetén Önt és utasait 7 légzsák – köztük térdlégzsák – óvja.

A megerősített karosszéria még sosem volt olyan biztonságos, könnyű és egyben erős, mint az új Optima SW-ben.

PLUG-IN HYBRID meghajtás

Fejlett plug-in hybrid technológia

A vadonatúj Kia Optima SW Plug-in Hybrid új típusú hatékonyságot és a hagyományosnál nagyobb hatótávolságot ígér. A motortérben lévő benzines és elektromos motorokkal a vezetés még környezetbarátabbá válik, így tiszta lelkiismerettel élvezheti az utazás minden pillanatát. 

A Kiától már megszokott 7 éves, akkumulátorra is vonatkozó garancia teljes nyugalmat biztosít.


Párhuzamos hibrid rendszer

Válasszon az elektromos és a benzines hajtás között, vagy használja a kettőt kombinálva. Könnyedén töltheti autóját a 220V-os otthoni csatlakozó vagy töltőállomások segítségével, míg a beépített Fékenergia Visszanyerő Rendszer a jármű mozgási energiáját kihasználva is tölti az akkumulátort.


Dinamikus vezetés

Az új Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid 2.0 GDi és elektromos motorjának köszönhetően összesen 205 lóerőt és 62 km-es elektromos hatótávolságot biztosít. A nagyobb akkumulátor teszi a kategória legjobbjává.


Supervision műszeregység

A műszeregység középső része az autó aktuális üzemmódjáról és az energia áramlásáról ad visszajelzést. A műszerfalon lévő navigációs kijelző pedig tájékoztatja az akkumulátor töltöttségéről, a vezetési stílusról és hatékonyságról is. Sőt a legközelebbi töltőállomást is megkeresheti.

Műszaki adatok

Teljes hossz 4855 mm

Teljes magasság 1470 mm

Teljes szélesség (külső tükrök nélkül) 1860 mm

Tengelytáv 2805 mm

Csomagtér kapacitás / hátsó ülések előrehajtva 552 / 1686 l

Üzemanyagtank 70 l


Vegyes üzemanyag-fogyasztás 4,6 - 7,6 l/100 km 

Vegyes CO2 kibocsátás 120 - 174 g/km

Legfontosabb jellemzők

Előremutató design

A vadonatúj Kia Optima SW Plug-in Hybrid dinamikus és karakteres. Környezetbarát szellemiségét a hűtőrácson és az autó oldalán elhelyezett ECO kék betétek, valamint az energiatakarékos LED fényszórók emelik ki. Ezeken felül az aktív légterelők és 17"-os könnyűfém keréktárcsák teszik az autót még aerodinamikusabbá és elegánsabbá.


Egyedülálló belső

A vadonatúj Kia Optima SW Plug-in Hybrid tágas, kifinomult beltérrel kápráztatja el utasait. A központi kijelzőtől a fehér bőrülésekig minden részlet megnyugtatja, hogy minimális legyen a vezetés közben kialakuló stressz negatív hatásait.


Egyszerre sokoldalú és praktikus

440 literes csomagterébe kényelmesen bepakolhat. Helyezze el nagyobb csomagjait a 40:20:40 arányban osztott hátsó ülések lehajtásával keletkező 1574 literes raktérben, és tartsa helyükön a csomagrendező funkciók segítségével. Az sem gond, ha tele van a keze, az Intelligens Csomagtérajtó automatikusan kinyílik, ha az intelligens kulcs a közelben van.


Állandó kapcsolatban a világgal

Az új Kia Optima SW Plug-in Hybrid-ben elérhetőek az Android Auto™ és Apple CarPlay™ rendszerek, hogy Ön akkor is kapcsolatban álljon környezetével, ha az útra koncentrál. Legyen naprakész a TomTom® által üzemeltetett Kia Online Szolgáltatásokkal, informálódjon a sebességkorlátozásokról, az időjárásról vagy a forgalomról a 8"-os kijelzőn. 7 év ingyenes térképfrissítéssel.

Kapcsolódás

Kia Online Szolgáltatások

Maradjon kapcsolatban a TomTom segítségével. Valós idejű információk sebességhatárokról, időjárásról és forgalomról a jármű kijelzőjén. (Az aktiválás internettel rendelkező okostelefont igényel). Beépített navigációs rendszer 7 évre szóló térképfrissítéssel és élő szolgáltatásokkal, melyet az integrált WiFi koronáz meg.


Vezetéknélküli töltés

Lemerülő akkumulátor? Semmi probléma: helyezze az erre alkalmas mobiltelefonját a konzolon található tálcára és töltse vezeték nélkül. Amikor kiszáll az autóból, az idegen tárgyat érzékelő rendszer figyelmezteti, hogy a készülék a töltőn maradt. Csatlakoztatná telefonját? A tálca mellett USB és AUX aljzatokat is elhelyeztünk.


Prémium hangrendszer

Zene füleinek. Az választható, magas feszültségű, 590 wattos Harman Kardon prémium hangrendszer 10 hangszóróval, külső erősítővel, és Clari-FiTM MP3 visszaállító technológiával rendelkezik. A Quantum Logic Sorround által létrehozott példátlan térhatású hangzás mellett nem számít a hang forrása.

Jellemzők

GT tulajdonságok

A vadonatúj Kia Optima GT-t arra terveztük, hogy lenyűgözze Önt. A 245 lóerős 2.0 T-GDi motorral, határozott és sportos vonalvezetésével biztosan leveszi Önt a lábáról. A stílusos részletek, mint az egyedi légterelők, a feltűnő lökhárítók és oldalvonalak tovább erősítik a dinamikus megjelenést. Belül szintén sportos formavilággal találkozhat: sportos műszerfal, alumínium pedálok és sportülések.


Variálható és tágas

Az 552 literes csomagtérben a bevásárlás és a családi holmik is gond nélkül elférnek. Hajtsa le a hátsó üléseket, így csomagterét 1 686 literre bővítheti. A csomagtároló sínek biztosítják, hogy minden a helyén maradjon, a biztonsági elválasztó háló pedig tovább fokozza a kényelmet.


Kényelmes utastér

A Kia Optima SW GT utastere lágy tapintású anyagokkal fokozza a minőséget. Finoman megmunkált részletek és sportos vonalak hozzák el a lélegzetelállító vezetés hangulatát. Fedezze fel a maximális kényelmet, ami akkor is jár, ha az Ön keze tele van! Az Intelligens Csomagtérajtó automatikusan működésbe lép, amint érzékeli az Intelligens kulcsot.


Dinamikus vezetés

A 245 lóerős 2.0 Turbós benzinmotor, az elektronikus szabályozású felfüggesztés és a közvetlenül a fogaslécre ható kormányrásegítés biztosítja az ideális kezelhetőséget valamint az izgalmakat.

Dinamikus vezetés

Hatékony motorok

Szereti a dízel autókat? Válassza a 141 lóerős 1.7 CRDi dízel motorunkat.

Ha inkább a benzinmotort preferálja, akkor a 163 lóerős 2.0 CVVL motorban nem fog csalódni. Bármelyiket is válassza, a hatékonyság és a teljesítmény tökéletes lesz. 

Még több élvezet, még kevesebb károsanyag-kibocsátás.


7 sebességes duplakuplungos váltó

Válassza a 7 sebességes duplakuplungos váltót, és élvezze gördülékeny váltást. Pörgősebb gyorsulás, hatékonyabb kezelés és üzemanyag felhasználás. Élvezze a sportosabb, izgalmasabb vezetést a Kia Optima SW-vel!


Elektronikus szabályozású felfüggesztés

Simább vezetés, dinamikusabb kezelhetőség: az új Elektromos Szabályozású Felfüggesztést saját fejlesztésünk. A dízelmotoros járművek új szervokormánnyal rendelkeznek, melyet a saját elektromos motorja működtet. Növeli a dinamizmust és összehangolja autóját vezetési stílusával.

Design

Az innováció formája

A Kia Optima SW-t a 2015-ös SPORTSPACE koncepció inspirálta, mely egyben a Kia designjának új korát is jelzi. Tervezőink a kifinomult stílus, a vizuális innováció és a fejlett funkcionalitás tökéletes egyensúlyával olyan SW-t hoztak létre, mely minden igényét kielégíti.


Dinamikus külső

Dinamikus oldalvonalaival, határozott vállaival és hosszú, áramvonalas tetejével a vadonatúj Kia Optima SW után mindenki megfordul.

Az utat a legmodernebb LED fényszórók világítják meg, hogy minden helyzetben tisztán lássa az Ön előtti teret.

Kétség sem fér hozzá, hogy a praktikum és a design tökéletes harmóniára talált az új Kia Optima SW-ben.


Kifinomult beltér

Az utastérben is megfigyelhetőek a vadonatúj Kia Optima SW külsejének irányvonalai. Egyszerre modern, kifinomult és tágas, ami úticéljától függetlenül garantálja kényelmét.

7 év garancia

Bízunk a Kiában

Piacvezető 7 év garanciánkkal mutatjuk meg az autóinkba vetett bizalmat. Annak a megnyugtató tudatát kínáljuk, hogy ha bármi történne, mi helyre hozzuk (Kia 7 éves / 150 000 kilométeres újautó-garancia). Amennyiben megválna autójától, magasabb viszonteladási értéket jelent: a garancia átruházható az új tulajdonosra.


Garancia érvényessége

A hivatalos Kia márkakereskedőtől, normál használatra vásárolt autók 7 év garanciában részesülnek.


7 év, 7 előny

A 7 év garanciával rendelkező Kia számos előnnyel jár:

- Legmagasabb minőség

- Autója jó kezekben van

- Átruházhatóság

- Az alkatrészekre és a munkadíjakra is kiterjed

- Érvényesség egész Európában

Milyen pénzügyi konstrukciót válasszon?

Hogyan működik?

Zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban a lízingbeadó (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.) megvásárolja a kiválasztott gépjárművet, majd egy határozott időtartamra, díjfizetés ellenében a lízingbevevő használatába adja azt és minden tulajdonhoz kapcsolódó jogot rá engedményez. A futamidő alatt a járművet a lízingbevevő szerepelteti a könyveiben, és számolja el az értékcsökkenést.

A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a lízingbevevő üzembentartóként kerül bejegyzésre. A futamidő végén az utolsó lízingdíj megfizetése után a gépjármű automatikusan a lízingbevevő tulajdonába kerül.

Konstrukció jellemzői

 • Ügyfelek: magánszemélyek, társas vállalkozások és egyéni vállalkozók
 • Finanszírozható eszköz: személy-és kishaszongépjármű, motorkerékpár
 • Gépjármű kora: új és használt gépjármű
 • Futamidő: 12-96 hónap
 • Devizanem: forint
 • Kamatozás: változó vagy fix (rögzített)

Előnyök

 • A vállalkozás a beruházást külső forrással tudja megoldani
 • Kis-, és középvállalkozások a fizetett kamat 100%-át levonhatják a társasági adójukból
 • A lízingdíjak kamatrésze és az értékcsökkenés a számviteli törvény szerint költségként elszámolhatók
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására

Hogyan működik?
Költségkímélő megoldás ÁFA visszaigénylési lehetőséggel

A lízingbeadó (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.) - a lízingbevevő által kiválasztott – gépjárművet azzal a céllal vásárolja meg, hogy azt meghatározott időre az ügyfél, mint lízingbevevő használatába adja. A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a lízingbevevő üzembentartóként kerül bejegyzésre.

A futamidő végén a lízingbevevő vételi opcióval vagy vevőkijelölési joggal rendelkezik, azaz egy előre meghatározott maradványértéken megvásárolhatja a gépjárművet vagy megnevezheti azt a harmadik felet, aki a lízingbeadótól közvetlenül megvásárolhatja azt. Mindkét esetben a futamidő végén az utolsó lízingdíj valamint a maradványérték megfizetése után kerülhet a lízingbevevő vagy az általa kijelölt harmadik fél birtokába a gépjármű.

Konstrukció jellemzői

 • Ügyfelek: magánszemélyek, társas vállalkozások és egyéni vállalkozók
 • Finanszírozható eszköz: személygépjármű
 • Futamidő: 24 – 84 hónap
 • Devizanem: forint
 • Kamatozás: változó vagy fix (rögzített)
 • Új és teljes ÁFA-s használt személygépjárművekhez egyaránt igénybe vehető.
 • A lízingdíjak ÁFA tartalma az üzleti használat arányában vonható le. *

* 2019. január 1-től útnyilvántartás nélkül is levonható az ÁFA 50%-a. Ezzel jelentős adminisztrációs tehertől szabadulnak a vállalkozások!

Előnyei:

 • Amennyiben a gépjárművet az ügyfél vállalkozása üzleti céljaira lízingeli, úgy a lízingdíjak tőkerészre eső ÁFA tartalma jogszabályban meghatározott feltételekkel visszaigényelhető.
 • A lízingdíj kamatrésze költségként elszámolható.
 • A beszerzési ár ÁFA tartalma nem része a lízingtőkének, így a kamatszámítás alapjának sem, ezért a futamidő alatt fizetendő kamat kevesebb, mint zártvégű pénzügyi lízing esetén.
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására.
 • A futamidő végén, mivel vásárlási kötelezettség nincs, az ügyfélnek lehetősége van a gyors és rugalmas autócserére.
 • A futamidő végén az ügyfelet vételi- és vevőkijelölési jog illeti meg, így a vállalati személyautó-flotta gyorsan és rugalmasan megújítható.

Pénzügyi tanácsadók

Az MKB-Euroleasing személyes pénzügyi tanácsadói várják kérdéseiket a nyílt-, illetve zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióval kapcsolatban. Munkatársaink segítenek kialakítani az Önnek leginkább megfelelő finanszírozási formát.

Ingyenesen hívható számunk:

06 (80) 326-842

Forgalmazó kereskedések

Kereskedés neve Cím
Adatok betöltése..

Kérjük, válasszon a térképről telephelyet!

Kia - The Power to Surprise