Kia Ceed

LX 1.4 CVVT 100LE

4 774 000 Ft

Kia Ceed 1.4 CVVT 100LE

Kia Ceed

1.4 CVVT 100LE

4 774 000 Ft
Kia Ceed 1.4 CVVT 100LE
Motorok

Motorok

Felszereltség

Felszereltség

Karosszéria

Karosszéria

Extrák

Extrák

Számoljon velünk!

Autólízing kalkulátor

A kalkulátor segítségével Ön egyszerűen kiszámolhatja a megvásárlásra kiválasztott autó árának havi törlesztőrészletét.

Hogyan veszem fel?
Önerő:
Finanszírozás:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Futamidő:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Casco:

Kérjen ajánlatot!

 1. Elismerem, hogy az MKB-Euroleasing Csoport (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., Retail Prod Zrt., Euroleasing Kft.) mint közös adatkezelőknek (továbbiakban: Adatkezelők) a Személyes Adataim felhasználásáról szóló Adatvédelmi Tájékoztatóját megismertem, megértettem, és azok tartalmát teljes mértékben elfogadtam. *
 2. Hozzájárulok, hogy a regisztráció során megadott személyes adataimat (név, e-mail, telefonszám), valamint az Adatkezelők által üzemeltetett weboldalakon található finanszírozási kalkulátorok segítségével készített finanszírozási kalkulációk adatait az Adatkezelők személyre szabott finanszírozási ajánlataik elkészítéséhez, megküldéséhez hozzájárulásom visszavonásáig kezeljék, és ajánlataikkal az alábbi módokon megkeressenek: *
 • Teljes vételár
 • Önerő
 • Teljes havi törlesztőrészlet
 • Finanszírozott összeg
 • THM
 • Ügyleti kamat
 • Futamidő
 • Összes törlesztő

Online előminősítő

Használja előminősítő kalkulátorunkat és számoljon ki egy előzetes hitelbírálatot.


Kérdése van a lízinggel kapcsolatban?

06 (80) 326-842

 

További modellek

Kia Ceed LX 1.4 CVVT 100LE


Teljesítmény

Nagyteljesítményű motorok


Válasszon benzines vagy dízel motorokat 100-tól 140 LE teljesítményig. Minden motor megfelel a legfrissebb Euro 6d TEMP károsanyag kibocsátási előírásoknak. A turbós benzinmotorok részecskeszűrővel (GPF), a dízel motorok fejlett kipufogógáz-tisztító rendszerrel (SCR) vannak felszerelve.


Agilis sebességváltás


Válasszon hatékony 6 sebességes kézi váltót, vagy a Kia 7 sebességes, duplakuplungos váltóját (DCT) még agilisabb váltással és hatékonysággal. A Vezetési mód választóval (DMS)9 személyre szabhatja vezetési élményét: csak nyomja meg a Sport gombot még több teljesítményért és gyorsabb reakciókért. Használja a kormányra rögzített váltókarokat a legjobb kontrollért és teljesítményért.


Reaktív vezethetőség


A független felfüggesztési rendszer agilis vezethetőséget, jobb rugózást és lengéscsillapítást biztosít. A Michelin Pilot Sport 4 gumiabroncsok tökéletesen kiegészítik az új Kia Ceed Kombi magabiztos vezethetőségét.

Sokoldalú kényelem

Tágasság


A hatalmas, 625 literes csomagtér gyorsan 1 694 literesre bővül a hátsó ülések lehajtásakor. Két padló alatti tároló rekesz is rendelkezésére áll, amelyek kisebb tárgyakat rejthetnek el a kíváncsiskodó szemek elől. Rengeteg hely, hogy gondtalanul teljen a nap!


Intelligens megoldások


Az Intelligens csomagtérajtó magától kinyílik, ha az Intelligens kulcs a zsebében vagy a táskájában van, amikor megközelíti - kényelmes, ha tele vannak a kezei. Az Intelligens kulccsal gombnyomás nélkül nyithatja autóját, és a start/stop gombbal már indíthat is. Az Intelligens kulccsal az ablakokat távolról is irányíthatjha.


Sokoldalúság


Az új Kia Ceed kombi professzionálisan teremt helyet Önnek. Egyszerűen csak húzza meg a csomagtérben található kart az ülések vízszintes helyzetbe döntéséhez. A 40:20:40 arányú felosztásnak köszönhetően a hátsó tér az Ön igényeinek megfelelően alakítható - tökéletes sporteszközök vagy egyéb hosszú tárgyak szállítására. A csomagrögzítő sinek, elválasztó betétek és csomagrögzítő hálók segítségével könnyedén rendezheti csomagjait.


Vezetői komfort


Ne törődjön az időjárással. Minden ülés, sőt a kormánykerék és a szélvédő is gyorsan felmelegszik a hűvösebb napokon. Az első ülések melegebb napokon szellőztethetők is. Az Intelligens parkolást segítő rendszer (SPA) segítségével mindenhová beparkolhat: a hátsó kamera kijelzőjén dinamikus irányvonalak segítenek a manőverezésben.

Dizájn

Bővítse látókörét


Az új Kia Ceed Kombiban több helye van élvezni a napját. Sportkombi jellegét atletikus dizájnjának, sokoldalú kialakításának és dinamikus vezethetőségének köszönheti. Készüljön fel az izgalmas vezetési élményre.


Dinamikus külső


Az új Kia Ceed Kombi az ötajtós atletikus megjelenését örökölte. A kétrétegű első hűtőrács, a full LED fényszórók a jégkocka Nappali menetfénnyel és ködfényszóróval karakteres megjelenést biztosítanak. A sportos, alacsony profilt a krómkeretes ablakok hosszabbítják meg, a tetősínekre pedig szabadon helyezhet bármit, amit csak szeretne.


Új megjelenés


A szemrevaló hátsó LED-es nappali menetfények javítják az autó láthatóságát, és könnyebben felismerhetővé teszik az úton. Az erőteljes dizájn az új Kia Ceed család egyik legfontosabb jellemzője. A lámpában található LED-es irányjelzők (3 kocka) hangsúlyozzák az autó szélességét. Elöl full LED fényszórók, jégkocka LED-es menetfények és Távolsági fényszóró asszisztens (HBA) világítják meg az utat.


Nagyszerű utastér


Mindent a vezető köré terveztünk. A műszerfal egyszerű, vízszintes elrendezése tágas atmoszférát teremt. A belsőt stílusos opciók dobják fel, mint a fekete és szürke részletek, a szövet, műbőr, vagy akár valódi bőr fekete ülések. A stílus és technológia tökéletes párosítása a 8"-os, érintőképernyős navigációs rendszer.

Csatlakozás

Kia Online Szolgáltatások


A 8"-os érintőképernyő segítségével mindenről tudni fog. A Kia Online Szolgáltatások, amelyeket a TomTom Élő Szolgáltatások biztosít, ellátja Önt a legfrissebb információkkal, többek között a benzinkutakról, parkolási lehetőségekről, sebességmérő kamerákról, vagy időjárásról. A beépített navigációs rendszer 7 év ingyenes térképfrissítést és online szolgáltatásokat tartalmaz. Amíg úton van, az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ szórakoztatja.


JBL Prémium Hangrendszer


Élvezze kedvenc zenéit nagyszerű hangzással. A JBL Prémium hangrendszer 8 hangszóróval és fejlett Clari-Fi™ zenei helyreállítási technológiával biztosítja a háttérzenét az utazáshoz.


Vezeték nélküli telefontöltő


Többé ne keressen kábeleket és dugókat. Egyszerűen helyezze kompatibilis Qi technológiás telefonját az erre kialakított tálcára a középkonzolon, és az máris töltődik.

7 év garancia

Bízunk a Kiában

Piacvezető 7 év garanciánkkal mutatjuk meg az autóinkba vetett bizalmat. Annak a megnyugtató tudatát kínáljuk, hogy ha bármi történne, mi helyre hozzuk (Kia 7 éves / 150 000 kilométeres gyártói garancia). Amennyiben megválna autójától, magasabb viszonteladási értéket jelent: a garancia átruházható az új tulajdonosra.


Garancia érvényessége

A hivatalos Kia márkakereskedőtől, normál használatra vásárolt autók 7 év garanciában részesülnek.


7 év, 7 előny

A 7 év garanciával rendelkező Kia számos előnnyel jár:

- Legmagasabb minőség

- Autója jó kezekben van

- Átruházhatóság

- Az alkatrészekre és a munkadíjakra is 

kiterjed

-Érvényes az EU tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltárban), helyi feltételek szerint.

Technológia és biztonság

DRIVE WiSE

Fedezze fel a DRIVE WiSE-t, a legújabb, legfejlettebb vezetéstámogató asszisztens technológiákat, amelyeket arra terveztünk, hogy biztonságosabbá tegyék a közlekedést. Élvezze a gondtalan utazást új Kia Ceed Kombijában.


Sávtartó asszisztens (LKA)


A Sávtartó asszisztens (LKA) a szélvédőbe épített kamerák segítségével figyeli a felfestéseket: ha Ön véletlenül elhagyná a sávot, a rendszer jelez, és vissza is kormányozza az autót a sávjába.


Adaptív sebességtartó automatika (SCC)


Az Adaptív sebességtartó automatika (SCC) kamera és radar segítségével, Stop and Go rendszerrel kiegészítve szabályozza a jármű sebességét és a követési távolságot. Ha a jármű előtt haladó autó gyorsít, a Kia Ceed Kombi is felgyorsít az előre megadott sebességhatárig. Amennyiben az elöl haladó jármű lassít, akkor csökkenti a sebességet, sőt meg is áll, ha kell, így őrizve meg az előre meghatározott biztonságos követési távolságot.


Sávkövető rendszer (LFA)


Ez egy nagy lépés a fél-automata vezetés felé. A Sávkövető rendszer gyorsít, fékez, és kormányoz az autó előtt haladó jármű mozgásának megfelelően.7 Ez könnyebbé és biztonságosabbá teszi a haladást a forgalmi dugókban. A rendszer kamerák és radar szenzorok segítségével állapítja meg a biztonságos távolságot, és közben figyeli az útfestést, hogy az autó a sáv közepén maradjon.


Hozzáadott biztonság


A Holttérfigyelő rendszer (BCW) vizuálisan figyelmezteti Önt a visszapillantó tükörben, ha egy másik jármű kerül a holtterébe. A Mögöttes keresztirányú ütközésveszélyre figyelmeztetés (RCCW) egy másik radar-alapú technológia, amely jelzi, ha potneciális forgalom keresztezi az Ön útját, miközben egy parkolóhelyről vagy kapubeállóból tolat ki.


Ütközésre figyelmeztető rendszer (FCA)


A Ütközésre figyelmeztető rendszer kamera és radar segítségével érzékeli az Ön előtt lévő járműveket, és vizuálisan jelez, ha ütközés veszélye áll fent.8 Opcióként az útra lépő gyalogosokat is érzékeli, ilyenkor a kormánykerék rezegtetésével jelez. Ha a vezető nem reagál, az autó automatikusan lefékez.


Éberségfelügyeleti rendszer (DAW)


Az Éberségfelügyeleti rendszer segít megelőzni a fáradt, vagy figyelmetlen vezetést. A kormány mozgásából, az irányjelzésből, kigyorsításból és az utazás hosszából érzékeli, ha Önnek lankad a figyelme. Ha a figyelmi szintje alacsonynak tűnik, audiovizuális jelekkel figyelmezteti Önt.

Technológia és biztonság

Milyen pénzügyi konstrukciót válasszon?

Hogyan működik?

Zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban a lízingbeadó (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.) megvásárolja a kiválasztott gépjárművet, majd egy határozott időtartamra, díjfizetés ellenében a lízingbevevő használatába adja azt és minden tulajdonhoz kapcsolódó jogot rá engedményez. A futamidő alatt a járművet a lízingbevevő szerepelteti a könyveiben, és számolja el az értékcsökkenést.

A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a lízingbevevő üzembentartóként kerül bejegyzésre. A futamidő végén az utolsó lízingdíj megfizetése után a gépjármű automatikusan a lízingbevevő tulajdonába kerül.

Konstrukció jellemzői

 • Ügyfelek: magánszemélyek, társas vállalkozások és egyéni vállalkozók
 • Finanszírozható eszköz: személy-és kishaszongépjármű, motorkerékpár
 • Gépjármű kora: új és használt gépjármű
 • Futamidő: 12-96 hónap
 • Devizanem: forint
 • Kamatozás: változó vagy fix (rögzített)

Előnyök

 • A vállalkozás a beruházást külső forrással tudja megoldani
 • Kis-, és középvállalkozások a fizetett kamat 100%-át levonhatják a társasági adójukból
 • A lízingdíjak kamatrésze és az értékcsökkenés a számviteli törvény szerint költségként elszámolhatók
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására

Hogyan működik?
Költségkímélő megoldás ÁFA visszaigénylési lehetőséggel

A lízingbeadó (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.) - a lízingbevevő által kiválasztott – gépjárművet azzal a céllal vásárolja meg, hogy azt meghatározott időre az ügyfél, mint lízingbevevő használatába adja. A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a lízingbevevő üzembentartóként kerül bejegyzésre.

A futamidő végén a lízingbevevő vételi opcióval vagy vevőkijelölési joggal rendelkezik, azaz egy előre meghatározott maradványértéken megvásárolhatja a gépjárművet vagy megnevezheti azt a harmadik felet, aki a lízingbeadótól közvetlenül megvásárolhatja azt. Mindkét esetben a futamidő végén az utolsó lízingdíj valamint a maradványérték megfizetése után kerülhet a lízingbevevő vagy az általa kijelölt harmadik fél birtokába a gépjármű.

Konstrukció jellemzői

 • Ügyfelek: magánszemélyek, társas vállalkozások és egyéni vállalkozók
 • Finanszírozható eszköz: személygépjármű
 • Futamidő: 24 – 84 hónap
 • Devizanem: forint
 • Kamatozás: változó vagy fix (rögzített)
 • Új és teljes ÁFA-s használt személygépjárművekhez egyaránt igénybe vehető.
 • A lízingdíjak ÁFA tartalma az üzleti használat arányában vonható le. *

* 2019. január 1-től útnyilvántartás nélkül is levonható az ÁFA 50%-a. Ezzel jelentős adminisztrációs tehertől szabadulnak a vállalkozások!

Előnyei:

 • Amennyiben a gépjárművet az ügyfél vállalkozása üzleti céljaira lízingeli, úgy a lízingdíjak tőkerészre eső ÁFA tartalma jogszabályban meghatározott feltételekkel visszaigényelhető.
 • A lízingdíj kamatrésze költségként elszámolható.
 • A beszerzési ár ÁFA tartalma nem része a lízingtőkének, így a kamatszámítás alapjának sem, ezért a futamidő alatt fizetendő kamat kevesebb, mint zártvégű pénzügyi lízing esetén.
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására.
 • A futamidő végén, mivel vásárlási kötelezettség nincs, az ügyfélnek lehetősége van a gyors és rugalmas autócserére.
 • A futamidő végén az ügyfelet vételi- és vevőkijelölési jog illeti meg, így a vállalati személyautó-flotta gyorsan és rugalmasan megújítható.

Pénzügyi tanácsadók

Az MKB-Euroleasing személyes pénzügyi tanácsadói várják kérdéseiket a nyílt-, illetve zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióval kapcsolatban. Munkatársaink segítenek kialakítani az Önnek leginkább megfelelő finanszírozási formát.

Ingyenesen hívható számunk:

06 (80) 326-842

Forgalmazó kereskedések

Kereskedés neve Cím
Adatok betöltése..

Kérjük, válasszon a térképről telephelyet!

Kia - The Power to Surprise